Rambla del Poblenou, 63
Barcelona

Coktails, copes, vins, tapes & events

Tel.: 934 853 801

  

Carta de Ginebres

Aromàtiques

 

G'Vine Floraison

Una ginebra molt suau, amb aromes florals molt marcats que camuflen la ginebre. Està elaborada a partir del raïm Ugni Blanc de la regió francesa de Cognac.

 

Macerat amb: Raïm verd i canyella.

Tònica recomanda: Fever Tree.

 

Gin Mare

La primera i més autèntica ginebra mediterrània. Un destil·lat artesà a on destaquen per sobre de tots, els aromes de l'oliva arbequina, la farigola, l'alfàbrega i el romaní.

 

Macerat amb: Poma i romaní.

Tònica recomanda: Schweppes Pimineta Rosa.

 

Brockmans

Ginebra anglesa artesanal, realitzada amb fruites del bosc que li aporten un intens sabor dolç a fruits vermells. Una ginebra suau i complexa, on destaca la seva graduació inferior a la resta, la qual cosa que fa que sigui més fàcil de veure sense renunciar a la seva personalitat.

 

Macerat amb: Mores i pebre en gra.

Tònica recomanda: Fever Tree.

 

Hendrick's

Una ginebra escocesa coneguda com a la ginebra del cogombre. Destaca per una elaboració amb arrels, flors, llavors, i una infusió de pètals de rosa búlgara, combinats amb un cogombre holandes. Destil·lada a través del vapor per aconseguir una extracció més eficaç dels aromes.

 

Macerat amb: Tires de cogombre i xarop de roses.

Tònica recomanda: Fever Tree.

 

Seques

 

Bombay Sapphire

Una ginebra anglesa creada a partir de una recepta que data de l'any 1761, a on a mes de la ginebra, i d'arrels de deferents plantes, i predominen els aromes cítrics. Un ginebra molt suau, lleugera i fresca, i sobre tot molt equilibrada, que acaba deixant un gust picant molt agradable.

 

Macerat amb: Escorça de llima i de llimona.

Tònica recomanda: Fentimans.

 

Seagram's

Una ginebra americana seca amb un sabor i un aroma suau, de doble destil·lació, i amb un sabor final molt marcat. Destaquen els aromes de escorça de taronja i de llima.

 

Macerat amb: Pell de taronja, canyella i angostura.

Tònica recomanda: Schweppes Ginger & Cardamono.