Rambla del Poblenou, 63
Barcelona

Coktails, copes, vins, tapes & events

Tel.: 934 853 801

  

Carta de Còctels

Mojito

El mojito es un popular còctel originari de Cuba, compost de rom anyenc, sucre, llima i menta. Es diu que el mojito va ser inventat pel restaurant cubà La Bodeguita. Es va inventar a l'època de la llei seca nord-americana, quan els que volien beure alcohol de forma legal havien d'anar fora dels Estats Units, per exemple a Cuba. Molts nord-americans acostumaven a prendre un còctel molt semblant al mojito però fet amb Bourbon. En mancar d'aquest destil·lat al Carib, el van substituir per rom.

 

Ingredients: Rom, menta, soda, angustura, llima i sucre.

 

Daiquiri

Còctel fet a partir de rom blanc i suc de llima. La que veritablement ha guanyat fama internacional és l'elaborada en un dels bars més famosos del món, Floridita a l'Havana. Ernest Hemingway va encunyar la cèlebre frase "El meu Mojito a La Bodeguita, el meu Daiquiri al Floridita. A ell es deu el boom definitiu del còctel i la seva total i absoluta internacionalització.

 

Ingredients: Rom, llima, sucre i fruita a escollir.

 

Mai Tai

Còctel fet a base de sucs i roms. Aquesta beguda va ser creada després de la Segona Guerra Mundial i diuen que el nom prové de l'expressió tahitiana mai tai que significa deliciós. Es el pare del anomenats tiki còctels, basats en la cultura tiki (Déu polinesi creador de la vida).

 

Ingredients: Rom blanc, rom anyejo, triple sec, apricot brandy, licor d'avellana, suc de pinya, suc taronja, i llima.

 

Pinya Colada

Còctel dolç que es prepara amb rom, licor de coco i suc de pinya. Es originaria i la beguda oficial de Puerto Rico des de 1978. Posteriorment es va fer famós gràcies a una cançó de Rupert Holmes, Escape coneguda popularment com The Pinya Colada Song.

 

Ingredients: Rom, monin de coco, suc de pinya.

 

Kaipiroska

Còctel preparat amb Vodka, suc de llima i sucre. Es una variació de la caipirinha tradicional. A mitjans dels 80 i gràcies a la promoció de diversos elaboradors de vodka, van aconseguir crear aquest còctel i fins i tot convertir-lo en la copa de referència en les nits brasileres de Sao Paulo i Rio.

 

Ingredients: Vodka, soda, llima i sSucre.

 

Sex On The Beach

Còctel fet a partir de vodka, licor de préssec i suc de taronja. Tot apunta que la invenció del Sex on the Beach és fruit d'un concurs de venda de licor de préssec. L'any 1987 una empresa de Fort Lauderdale (Florida), va llançar al mercat un nou licor fet a base de préssecs i van proposar als locals un concurs amb un premi de 1000 dòlars al que més licor vengués. Ted Pizio, bàrman d'un bar de la localitat va idear la barreja.

 

Ingredients: Vodka, licor de préssec, suc de taronja, suc de nabius.

 

Long Island

El Long Island Iced Tea es un còctel realitzat amb tequila, ginebra i vodka. Va ser servit per primera vegada a finals de la dècada dels 20 per Robert Rosebud Buttu, un cambrer del Oak Beach Inn, a la ciutat de Babylon, Long Island. El nom es deu a la semblança que pren la beguda al diluir el refresc de cola en els altres licors.

 

Ingredients: Vodka, rom, triple sec, ginebra, tequila, llima, sucre i coca cola.

 

Apple Martini

Un còctel que es creu que va ser un dels primers Martinis preparats amb base de fruita als EEUU. El maridatge de la poma amb canyella ens fa possible crear aquest còctel donant-li un toc refrescant i afrodisíac.

 

Ingredients: Vodka, llima, poma, suc de poma i sucre.

 

White Russian

Tot i el nom del còctel poc te a veure amb Rússia, ja que es una beguda més típica de Finlàndia. El nom ve donat per un dels seus principals ingredients, el Vodka. Es combina amb licor de cafè i nata líquida.

 

Ingredients: Vodka, kahlúa i nata.

 

Cosmopolitan

Es un còctel de vodka amb cert matís a fruita àcida i ha tingut un ràpid ascens al panteó dels còctels clàssics. Dale DeGroff va afegir el Cosmopoiltan a la carta del Rainbow Room el 1996, després que la cantant Madonna fos vista bevent un. També es conegut per ser la beguda que pren Carrie Bradshaw, el personatge protagonista de la sèrie de televisió Sex and the City.

 

Ingredients: Vodka, triple sec, llima i suc de nabius.

 

Margarita

Còctel fet amb tequila i suc de llima, servit amb sal sobre les vores de la copa. La història del nom de Margarita com a còctel es imprecisa. La més curiosa es la de Margarita Sames, senyora de l'alta societat americana que passava les vacances a Mèxic. Li agradava barrejar begudes per els convidats a les seves festes, i una d'aquestes combinacions va tenir un èxit aclaparador, i per això diuen que el còctel Margarita porta el seu nom.

 

Ingredients: Tequila, triple sec, llimona, sucre.

 

Tequila Sunrise

El Tequila Sunrise o Acapulco es un còctel preparat amb tequila, suc de taronja i granadina. El còctel que originalment se servia en l'Arizona Biltmore Hotel, deu el seu nom a la seva aparença quan es serveix en un got: Els ingredients amb més densitat s'enfonsen gradualment, creant variacions de colors semblants als d'una alba (sunrise en anglès).

 

Ingredients: Tequila, suc de taronja i granadina.

 

Tom Collins

El Tom Collins es un còctel i una variació del Gin Sour. Es un còctel originari de Nova York i tota una llegenda, ja que les converses durant la llei seca per anar a prendre un còctel començaven Has vist a Tom Collins?

 

Ingredients: Ginebra, llima, sucre i soda.

 

Negroni

Un còctel d'origen Italià, el lloc de naixament es Florència a meitat dels anys 20, més precisament al Cafè Casoni, lloc de reunió de l'aristocràcia florentina. El bàrman, Fosco Scarselli preparava el de sempre al comte Negroni, un còctel realitzat a parts iguals de vermut i bitter. Cansat de prendre el de sempre, el Comte i el mateix barman, van decidir modificar la beguda afegint-li Ginebra.

 

Ingredients: Campari, ginebra i Martini Rosso.

 

Bloody Mary

El Bloody Mary es un còctel de fama internacional a base de vodka, suc de tomàquet i especies. Una de les teories més esteses diu que la seva creació es deu a Fernand Petiot, que va preparar per primera vegada aquesta beguda l'any 1921 al bar Nova York de París. El seu nom podria fer referència a la reina Maria d'Anglaterra, que va rebre tan singular apel•latiu després d'ordenar una cruel persecució contra els protestants el segle XVI.

 

Ingredients: Suc de tomàquet, vodka, triple sec, pebre negra, sal, salsa Perrins, Tabasco i llimona exprimida.

 

4uatre Royal.

Versió adaptada del còctel Kir Royal, on es substitueix la crema de cassis per Martini sec i cava, afegint un toc de llima que li dóna major frescor al còctel.

 

Ingredients: Martini sec, cava, vi blanc, cassis i fruita variada.

 

Mojiterraneo

Un còctel molt refrescant i molt mediterrani, elaborat amb Ginebr a, citrics i alfàbrega. Es tracta d'un mojito format a base de Gin Mare, la Ginebra catalana amb botànics mediterranis que son bàsics de la nostra gastronomia.

 

Ingredients: Llima, llimona, taronja, sucre, alfàbrega, gin mare i soda.

 

Whisky sour wine

Un còctel amarg basat en whisky, suc de llima i sucre. La International Bartenders l'inclou com a un dels còctels internacionals, Una beguda tradicionalment per després dels àpats. La nostra versió està realitzada amb un toc de vi que li dona una consistència major.

 

Ingredients: Whisky, llima, sucre i vi negre.

 

Manhattan

Un còctel clàssic a base de Whisky i Vermuth vermell que normalemnt es pren com a aperitiu. Es un combinat d'alta graduació (aproximadament 32º) que te un sabor fort e inconfundiblement amargant.

 

Ingredients: Whisky, angostura i Martini Rosso.

 

Old Fashioned

El vell llibre del Bar Waldorf-Astoria de 1931 li dóna el crèdit de la seva invenció, o almenys la seva inspiració, al Coronel James Pepper que era membre del club on per primera vegada es va preparar la barreja original amb Whisky, a partir d'aqui son nombroses les versions realitzades. La nostre esta feta amb Tequila.

 

Ingredients: Bourbon, pell de taronja, angostura i sucre.

 

Mimosa

Es un còctel suau, fresc i molt agradable al paladar. Realitzat amb cava i suc de taronja. Es comenta que va ser creat el 1925 al Hotel Ritz de París, i es va fer molt popular per ser un còctel de poca graduació que es podia prendre des del mati.

 

Ingredients: Cava i suc de taronja natural.